Första hjälpen till ett brustet hjärta.

Jag och min klasskompis Amelia skriver just nu en uppsats i svenskan. Ämnet är kärlek och jag valde att skriva om olycklig kärlek. Det här är min inledningen till rubriken ''Första hjälpen till ett brustet hjärta''


Ett brustet hjärta handlar oftast om att man är olyckligt kär i någon man inte kan få, eller någon man haft men som sedan lämnat. Olycklig kärlek är en ensidig kärlek, du älskar något som inte älskar dig tillbaka. Det är lite som en sjukdom, du kan inte bota den och det är bara de svagaste som låter sig försvinna bort i den....


Glädje.



Den här veckan gör vi vårt sista arbete i foto A och efter lovet ska vi fortsätta med B-kursen. Vi fick i uppgift att komma på vars ett eget tema och sedan ta bilder i dessa teman. Jag valde glädje, som ni kanske kan se ovan.


Matcha bild och text.






Till dagens uppgift blev alla tilldelade fyra olika rubriker. Vi skulle sedan matcha varje rubrik med en bild. Jag hade verkligen noll inspiration och det blev inte bättre av att det regnat och blåst konstant hela dagen, men slutresultatet blev ändå ganska okej!


Bildkomposition



En början på något nytt.



Tjenare, nu tänkte jag dra igång min s.k skolblogg, PÅ RIKTIGT. Jag vet att designen och namnet på bloggen är as-trist och helt utan fantasi, men ni får helt enkelt leva med det! Jag läser just nu foto A i tvåan på gymnasiet och här på min blogg tänkte jag dela mig av några bilder från de uppgifter vi blir tilldelade. Ha d!

RSS 2.0